PENNUT

DOUBLE DOT'S PENNUT- PUPPIES


Pennut hoidetaan erittäin huolella omassa kotikennelissämme. Pennut kasvavat koko ajan ihmisten läheisyydessä missä ne tottuvat lapsiin, toisiin koiriin ja kissoihin. Päivittäin pentuja käsitellään ja totutetaan arjen ääniin ja rytmiin niin yhdessä kuin erikseenkin. Pentuja käytetään ulkona, totutetaan pantaan ja hihnaan ja autossa matkustamiseen.

Pennut luovutetaan rekisteröityinä, eläinlääkärin tarkastamina, kuulotestattuina, mikrosirutettuina ja madotettuina. Pennun mukana jokainen uusi omistaja saa rekisterikirjan, pentupaketin, ABC-DAL lehtisen ja Kennel Double Dot`s oppaan. Ja tietenkin tukea ja apua kasvattajalta koko koiran eliniäksi! Aina saa soitella jos on ongelmia ja muutenkin on kiva kuulla kuulumisia. Muistakaahan pitää yhteyttä!

Kauppasopimuksena käytämme aina Suomen Kennelliiton voimassaolevia kauppasopimuksia niiden sisältämin ehdoin. Kasvattaja on allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen ja suorittanut SKL:n Kasvattajan peruskurssin.

Double Dot's Team on tiivis ja mukava porukka. Toivonkin että mahdollisimman monen uuden pennunomistajan kanssa yhteydenpito jatkuisi myös luovutuksen jälkeen - monta hyvää ystävyyssuhdetta on solmittu jo aikaisemminkin. Tapaan mielelläni kasvattejani koulutuksissa ja näyttelyissä ja järjestän kasvateilleni koulutusta ja pentutapaamisia. Tervetuloa mukaan porukkaan!

All the puppies will leave into their new homes registered, checked out by vet, microchipped and with antiparasitic treatments. New puppy owner will get the registration certificate, puppy information, ABC-DAL magazine and Double Dot´s guide. And of course my support and help throughout the dog´s life.
Puppies will be taking care of in our home kennel. Puppies will grow up among people where they get good human as well as dog contacts. Puppies will be handled every day and they will learn normal everyday life rhythm. Puppies will be taken out daily and will learn to walk in a leash and travel in car.Pentueista voi tiedustella

Anu Sura
p. +358-(0)40-5395126