maanantai 7. syyskuuta 2015

6.9.2015 Double Dot's Timantti-pentueen tapaaminen!

Sunnuntaina vietettiin mukava iltapäivä kun Timantti pennut jälleen näkivät toisensa. Yhdeksästä pennusta 5 saapui mukaan tapaamiseen. Kokoonnuimme Remun omistajien hevostilalla Hyvinkäällä. Mukaan saapuivat Remu (DD Esmerald), Safi (DD Safir), Elsa (DD Citrine), Alma (DD Diamond), Hymy (DD Amethyst) ja heidän enonsa Diesel (DD Real Aston Martin).

Remu ja Alma

Ensin pidin ratsastuskentällä hieman tottelevaisuus- ja näyttelykoulutusta pennuille. Treenasimme kontaktin ottoa, luoksetuloa ja istumista. Leikkimielisen mutta aika vaativankin tottiskisan voitti Alma. Seuraavaksi oli näyttelytreeni osuus missä harjoiteltiin kehäjuoksua ja seisotusta. Päivän parhaana kehäkoirana palkitsin Remun. Sen jälkeen oli hauska nakinsyöntikisa, jonka voiton vei ennätyksellisellä ajalla Remu, toiseksi Safi ja kolmanneksi Elsa.

Remu, Alma, Elsa ja Safi
Remu

Safi
Elsa
Alma

Pakenimme sadetta talliin jossa vietimme herkullisen piknikin. Sen jälkeen pääsimmekin takaisin ulos ja koira saivat kirmata vapaana.


Alma ja Hymy
Remu, Hymy, Alma ja Safi
Safi, Diesel, Hymy, Alma ja Remu

Kiitoksia Raijalle ja Karille että saimme tulla viettämään mukavan päivän tilalle. Kiitoksia myös kaikille ihanille kasvattieni omistajille kun toitte pennut näytille. Meillä kaikilla oli niin mukava päivä että sovimme jo uusinta tapaamista syksylle! :)